Dit valg

Ingen kampe valgt til kupon

Du er her: Bookmakers » 888sport
« Tilbage til Bookmakere

888 sport

Nu tilbage på det danske marked!

 • Fordele
  1000 kr velkomstbonus
  Stort udvalg
  Gode odds
 • Ulemper
  Ingen live streaming
 • Bonus 1200 kr
  Min. indskud: €10

888sport er tilbage på det danske marked, efter de stoppede med at acceptere danske kunder, da den nye spillelovgivning trådte i kraft 1/1/2012. Vi er utroligt glade for at have 888sport tilbage på markedet, men desværre kommer de ikke med deres eget produkt, men derimod en orange kopi af Unibet.dk. Desværre fordi det ikke udvider udbudet af odds på det danske marked, men det positive aspekt er at 888sport dermed bliver en fremragende bookmaker at spille hos. Høje odds, kæmpe udvalg af odds og et fremragende live betting produkt med cash-in mulighed. Derudover har 888sport 1000 kroners velkomstbonus til alle nye kunder.

888 sport

Udvalg

888sport har som regel langt over hundrede spilmuligheder for kampene i deres mange sportsgrene: Tennis, fodbold, ishockey, basketball, volleyball, håndbold, motorsport, NFL, atletik, australsk fodbold, bandy, baseball, beach volley, boksning, cricket, dart, e-sport, golf, OL, Pesapallo, politik, pool, rugby, skak, snooker, surfing, UFC, vintersport.

Odds

888sports odds er overordnet blandt de bedste på det danske marked, med helt på til 98% tilbagebetaling på de største kampe. Ser man også på tilbøjeligheden til at sætte deres odds forkert, kan der argumenteres for at de har de bedste odds i Danmark. Kan du ikke spille for så meget som du vil hos 888sport, kan du også spille hos Unibet – eller omvendt.

Live betting

888sport kan tilbyde verdens måske bedste live betting platform, med høje odds i et bredt udvalg af markeder. Du kan spille live på kampe i stort set alle turneringer, og men modsat Unibet kan ingen af kampene streames Der er ikke kun ikke kun live betting i de store turneringer, men alt fra Koreansk u21 kvindefodbold til alle kampene i den spanske La Liga og Italienske Serie A.

Ind- og udbetalinger

Det er hurtigt, let og sikkert at ind- og udbetale penge hos 888sport. De accepterer alle de populære betalingsmetoder, såsom VISA, Mastercard, Paysafecard, Paypal, Ukash og Neteller men desværre ikke Skrill (Moneybookers) endnu. Det skulle dog komme i stand ingen længe. Der er ingen gebyrer eller begrænsninger på ind- eller udbetaling, men du kan som kunde godt vælge en personlige grænse for hvor meget du kan indsætte i en given periode.

Website

Når man lige er kommet igennem de første par sekunders loading, møder man en yderst professionel flash hjemmeside med simpel navigation, så du altid hurtigt kan finde den kamp du søger. Modsat fx bet365 er der mulighed for at søge efter kampe/spillere/turneringer. Udover odds kan der også spilles casino og poker. 888sports mobile app er blandt du bedste på markedet, og begrænser ikke dine muligheder hos 888sport. Desværre

Support

888sport kan kontaktes på kontakt@888.dk hvor deres support-team er klar til at assistere dig på venlig vis 24/7. Desværre er der ikke live chat, men med fuld fokus på email-support, gør de til gengæld dét job godt, selvom det ofte kan tage helt op til 24 timer før du får svar.

0 kommentarer

Ingen kommentarer, vær den første!

Bookmaker information
Firma 888 Holdings PLC
Etableret i September, 2015
Licens i Danmark, Gibraltar
Betaler skat i Danmark, Gibraltar
Addresse 888 Holdings PLC 57/63 Line Wall Road Gibraltar
Website http://www.888sport.dk
Valuta DKK
Telefon -
Fax -
E-mail
Live chat Yes
Odds information
Minimum kampe 1
Min. bet Depends
Max. bet Depends
Max. udbetaling Depends
Internet
European (1.5), UK (1/2)
Betaling
Indbetalingsmuligheder
Gebyrer for indbetaling
Udbetalingsmuligheder
Gebyrer for udbetaling