Dit valg

Ingen kampe valgt til kupon

Du er her: Bookmakers » Bet365
« Tilbage til Bookmakere

bet365

Samlet set den bedste bookmaker på markedet

 • Fordele
  Log ind fra din mobil uden nemID.
  Bedste live betting.
  Stort set alle kampe kan bettes på live.
  De fleste seriøse tenniskampe kan ses live.
  Største udbud af kampe og odds markeder, især live.
  Professionel hjemmeside som altid virker, hurtigt.
  Lækker og let bet365 bonus.
 • Ulemper
  Ikke muligt at søge efter kampe.
  Meget vindende kunder kan opleve et loft på indsatser.
 • Bonus 1000 kr
  Min. indskud: 50 kroner (skrill)

bet365 er anerkendt som den bedste bookmaker på markedet, og ikke bare i Danmark. bet365 har altid fokuseret på deres online produkt, og især indenfor live betting og betting på mobilen er de markedsførende. bet365 dækker stort set alle kampe, og streamer flere live end nogen anden bookmaker. Stort set alt tennis, og fodbold fra den spanske La Liga til alle de sydamerikanske ligaer.

bet365s odds er blandt de bedste på de danske marked, og deres enorme udvalg af spil-muligheder giver dig større vinderchancer, da du altid kan få det spil du ønsker, selv efter kampen er startet. bet365 har dansk licens, men kræver ikke nemID, hvis du logger ind fra mobilen. bet365 fordobler dit første indskud med op til 1000 kr i bonus.

bet365

Udvalg

bet365 har odds på de fleste turneringer indenfor alle de kendte sportgrene. Både før og under kampene er der basalt set alle slags odds markeder at vælge imellem, inklusiv mange interessante runde- og sæsonspil for både spillere og hold.

Odds

bet365 har nogle af de bedste odds på det danske marked. bet365 er desværre relativt skarpe til at sætte odds på kampene, og har sjældent markedsførende odds på store markeder, men man kan ikke være utilfreds med bet356 odds.

Live betting

bet365 kan tilbyde verdens bedste live betting produkt, med flere (gode!) odds og kampe end nogen anden bookmaker i verden. De streamer også flest kampe live. Live sektionen er rent lir, med mange muligheder, fx statistik med angreb, farlige angreb, skud på mål osv. for de fleste fodboldkampe.

Ind- og udbetalinger

bet365 accepterer alle de danske betalingsmetoder. Pengene du indsætter lander straks på din konto, mens udbetalinger tager et par timer for e-wallets og 1-3 dage når du hæver tilbage til bank og kreditkort. I modsætning til andre bookmakere kan man overføre penge på mobilen uden nemID!

Website

bet365 har den mest professionelle hjemmeside på markedet, som er hurtigt, behagelig at bruge og “aldrig” går ned. Desværre er der ingen søgefunktion og navigationen kan dermed være lidt tung. Deres resultater (kun for kunder) er markedets hurtigste og mest omfattende. Den mobile version er med dens live streaming og odds muligheder klart den bedste for danske kunder, og man kan logge ind, og endda overføre penge, på mobilen uden nemID!

Support

bet365 servicerer deres kunder med live chat, e-mail og gratis telefon support i dagtimerne. Det er altid muligt at få direkte kontakt til deres danske support og de er altid meget behjælpelige med svar på alt fra dumme spørgsmål til forespørgsler om deres bet365 bonus.

3 kommentarer

Posted 01/04/2015 15:58 by Underdog

Da jeg ikke spiller på mobilen, er det en kæmpe fordel for mig at man ikke skal bruge NemID for at logge ind på computeren. Jeg sætter også stor pris på at bet365 har den bedste cash-in funktion, hvor man selv kan vælge hvor stor en del af sit bet man vil cashe in. Derudover er der, som nævnt i anmeldelsen, mange andre aspekter der i mine øjne gør bet365 til den bedste bookmaker.

Posted 06/04/2015 14:38 by osama1998

En fantastisk bookmarker. det er en stor fordel at få tilskud, hvor man ikke skal bruge penge fre egen lomme. også er det også mega nemt at bruge, og der ska ikke det store besvær.

Posted 21/03/2016 13:13 by fixxxed

Bedste bookie på markedet, så er den ikke længere.

Bookmaker information
Firma Bet365 Group Limited
Etableret i 1974
Licens i Danmark og England
Betaler skat i Danmark og England
Addresse Hillside
Festival Way
Stoke-on-Trent
Staffs.
ST1 5SH
England
Website http://www.bet365.dk
Valuta GBP, EUR, DKK, USD
Telefon +800 12 365 365
Fax +800 11 365 365
E-mail
Live chat Yes
Odds information
Minimum kampe 1
Min. bet 0.001
Max. bet Varierer..
Max. udbetaling Varierer..
Internet
US (-200), European (1.5), UK (1/2)
Betaling
Indbetalingsmuligheder
Gebyrer for indbetaling
Udbetalingsmuligheder
Gebyrer for udbetaling