Dit valg

Ingen kampe valgt til kupon

Du er her: Bookmakers » Betfair-sportsbook
« Tilbage til Bookmakere

Betfair Sportsbook

Verdens største spillebørs har også en fremragende sportsbook!

 • Fordele
  Gode odds
  Mange spilmuligheder
  Cash-in mulighed
  Adgang til Sportsbook og Spillebørs fra samme konto
 • Ulemper
  Ikke så mange "specials" som andre store bookies
 • Bonus
  Min. indskud: 100 kr

Betfair er mest kendt for at være en spillebørs, hvor folk spiller mod hinanden. Men Betfair har faktisk også en fremragende sportsbook, hvor man spiller mod huset som normalt. Fordelen ved deres sportsbook, er at du har langt flere spilmulighederne, og ikke samme begrænsninger på små markeder, da du ikke er afhængig af hvad andre folk har spillet. Ulempen ved deres sportsbook – ift. sportsbørsen – er at du ikke har samme høje odds og (ubegrænsede) limits på det store markedet, og at der kan forekomme personlige begrænsninger, hvis du vinder mange penge, ligesom tilfældet er hos alle bookmakere med dansk licens. Men så er det jo godt at du med en Betfair konto både har adgang til deres sportsbook og sportsbørs.

Betfair Sportsbook

Udvalg

Betfair Sportsbook dækker stort set alle sportsgrene og turneringer, og med langt flere spilmuligheder for den enkelte kamp, end der tilbydes i Betfair Spillbørs. Følgende er fx tilgængelige for de fleste store kampe: 1X2, Første mål, Begge hold scorer, Over/under, Halvleg/fuldtid, Målscorermarkeder, Scorecast, Kampodds og over/under, Dobbeltchance, Uafgjort – indsatsen retur, Ciffertip, Antal mål, Halvlegsresultat.

Odds

Betfair Sportsbook er med helt fremme (94%-95% udbetaling) når det kommer til kvaliteten af deres, odds, stort set kun overgået af deres egen Spillebørs, som ingen kan konkurrere med. Heldigvis har du mulighed for at spille begge steder med din Betfair konto. Vi har desværre ikke Betfairs Sportsbook odds med i vores odds sammenligning her på 1X2.dk, så de Betfair odds du ser her på siden, er fra Betfair Spillebørs.

Live betting

Betfair Sportsbook har et meget bredt udvalg af live kampe, og der er en masse forskellige odds, fx “Dobbeltchance og begge hold scorer” som du ikke finder andre steder. Ved de fleste kampe finder du også detaljeret statistik – pre-match og live. Du finder fx Skud, Skud på mål, Blokerede skud, Farlige angreb, Hjørnespark, Frispark, Offisides, for hele kampen som fx bet365 også har det, men hos Betfair også specifikt for de sidste 5- 10- eller 15-minutter.

Ind- og udbetalinger

Du kan sætte penge ind på din Betfair konto med bankoverførsel, Skrill (Moneybookers), Neteller, ClickAndBuy, PayPal og stort set alle kredit- og debitkort. Der trækkes dog 1.5% fra det indbetalte beløb, hvis du indsætter penge med kreditkort. Kun udbetalinger til sin bank koster et gebyr (100 kr) og tager 2-5 dage, ligesom for kreditkort. Hæver du penge ud med Skrill, Neteller eller PayPal tager det max. 24 timer.

Website

De mange muligheder gør måske Betfair lidt kompliceret for den helt grønne oddser, men designet er lækkert og så simpelt som det kan gøres. Betfair kan også bruges på din mobil, hvad enten du bruger Android, iPhone eller Windows Mobile.

Support

Betfair har virkelig god support! Den gennemsnitlige svar tid for emails (support@betfair.dk) er 4 timer, men hvis du ikke kan vente så længe, kan du altid bruge deres live chat, hvor den gennemsnitlige svar tid blot er 60 sekunder!

0 kommentarer

Ingen kommentarer, vær den første!

Bookmaker information
Firma Betfair International Ltd.
Etableret i 2000
Licens i Danmark og Malta
Betaler skat i Danmark og Malta
Addresse Triq il-Kappillan Mifsud St. Venera SVR 1851 MALTA
Website http://www.betfair.dk
Valuta GBP, EUR, DKK, USD
Telefon 32714661 (DK)
Fax +44 20 8834 8056 (UK)
E-mail
Live chat Yes
Odds information
Minimum kampe 1
Min. bet 1 kr
Max. bet Afhænger af spillet
Max. udbetaling Intet maksimum
Internet
European (1.5), UK (1/2)
Betaling
Indbetalingsmuligheder
Gebyrer for indbetaling
Udbetalingsmuligheder
Gebyrer for udbetaling