Dit valg

Ingen kampe valgt til kupon

Du er her: Bookmakers » Cashpoint
« Tilbage til Bookmakere

Cashpoint

Ny bookmaker på det danske marked

  • Fordele
    Se odds på afsluttede kampe
  • Ulemper
    Ikke imponerende odds på amerikanske sportsgrene
  • Bonus
    Min. indskud: €10

Cashpoint er en østrigsk bookmaker med base på Malta og nu også dansk bookmaker licens. Cashpoint startede i 1996 med terminaler i Østrig, ligesom DanskeSpil har i de danske kiosker mm, men har siden 2000 også tilbudt online odds og casino på Cashpoint.com.

Cashpoint odds tilbyder rigtig gode odds på de største fodboldligaer, med en lækker hjemmeside der viser odds på afsluttede kampe og servicerer danske kunder med dansk support. Du kan maksimalt vinde 10.000 kr på spil, så hold dig indenfor de grænser.

Cashpoint

Udvalg

Cashpoint har et bredt udvalg af sportsgrene og oftest helt ned til de mindste divisioner, også i de skandinaviske lande. Selv i de små divisioner finder du altid du mest interessante odds, inklusiv markeder som ‘Halveg med flest mål’, ‘Første hold til at score’, ‘Halveg/Fuldtid’ og både 1X2 samt O/U for hver halveg.

Odds

Cashpoints odds varierer fra 90-97% afhængigt af turneringens størrelse. De er klart mest gavmilde på de store fodboldligaer, mens odds på de amerikanske sportsgrene faktisk ikke er specielt interessante (fx 91% på NHL playoffs). Der er også tydeligt bedre odds på markeder med få udfald, fx over/under.

Live betting

Cashpoint er relativt ambitiøse mht. deres live betting. Du finder alle de populære kampe live med 20-30 betting muligheder, men også kampe fra en lang række mindre turneringer. Odds er som regel omkring 91%, så acceptable.. men heller ikke mere.

Ind- og udbetalinger

Cashpoint accepterer de mest gængse debit- og kreditkort, inklusiv VISA, Mastercard og Diners Club. Du kan også bruge Skrill, Neteller og bankoverførsler. Indbetalinger lander straks på din konto, mens udbetaling som regel bliver overført indenfor 24 timer.

Website

Cashpoint er måske ny på det danske marked, men er en erfaren bookie med 13 års erfaring på internettet. Hjemmesiden er hurtig og professionel i alle aspekter. Cashpoint benytter sig af samme H2H boks som vi også har for alle kampene her på 1X2.dk. Et fantastisk redskab når du skal vurdere kampene. Som den eneste bookmaker på markedet, viser Cashpoint dig odds fra afsluttede kampe. Vælg fx Superligaen og du vil se de senest afsluttede kamp med odds, og selvfølgelig de kommende kampe med aktive odds.

Support

Cashpoint servicerer deres kunder via e-mail på support@cashpoint.com (eller direkte på cashpoint.dk). Dette er den eneste form for kontakt, men også den eneste der er essentiel. Det kan (i værste fald) godt tage nogle dage før du modtager svar på din første mail, men når du først får kontakt til en medarbejder, foregår supporten hurtigt og professionelt.

0 kommentarer

Ingen kommentarer, vær den første!

Bookmaker information
Firma Cashpoint (Malta) Limited
Etableret i 1996
Licens i Malta
Betaler skat i Malta
Addresse CASHPOINT, Level 1, Salvu Psaila Street Birkirkara BKR 9077 Malta
Website http://www.cashpoint.com
Valuta GBP, EUR, DKK, USD
Telefon -
Fax -
E-mail
Live chat No
Odds information
Minimum kampe 1
Min. bet €0.1
Max. bet -
Max. udbetaling -
Internet
European (1.5), UK (1/2)
Betaling
Indbetalingsmuligheder
Gebyrer for indbetaling
Udbetalingsmuligheder
Gebyrer for udbetaling