Dit valg

Ingen kampe valgt til kupon

Du er her: Bookmakers » Nordicbet
« Tilbage til Bookmakere

Nordicbet

Bedst til Skandinavisk fodbold

 • Fordele
  Markedsførende i mindre Skandinaviske divisioner
  Unik live betting sektion med opstillinger og streaming
 • Ulemper
  Begrænset live betting ift. de største bookmakere
 • Bonus
  Min. indskud: 10 kr

Nordicbet har været blandt Skandinaviens mest populære bookmakere i årevis. Mere end nogen anden bookmaker specialiserer de sig i Nordisk sport med bl.a. vintersport, håndbold og odds på seriefodbold fra flere Skandinaviske ligaer end andre kan tilbyde. De har dog også meget andet på programmet og har bestemt et af de mest attraktive produkter på det danske marked. Betsson, der netop også havde købt Betsafe, opkøbte i 2012 Nordicbet, men i modsætning til Betsafe er Nordicbet forblevet en selvstændig bookmaker med egne odds og promotions.

Nordicbet

Udvalg

Nordicbet dækker alle store sportsgrene og turneringer, men udbudet er overordnet set ikke på niveau med de største i branchen. Men netop i Danmark, og resten af Skandinavien, har Nordicbet specialiseret sig, hvilket kommer os danske spillere til gode. Flotte odds og mange specials på dansk sport og især fodbold helt ned til de laveste divisioner. Der er rigtig mange gode spil at finde hos Nordicbet, hvis man har kendskab til dansk fodbold.

Odds

Nordicbet er generelt meget konkurrencedygtige når det kommer til at sætte attraktive odds, og især på deres Skandinavisk fodbold og de store turneringer er der tale om høje odds. Nordicbet er ofte er den første bookmaker til at sætte odds på mange Skandinaviske ligaer, og disse odds starter som gerne lidt skævt og nogle gange med direkte hovedløse odds, som selvsagt kan være ekstremt lukrativt for kendere.

Live betting

Nordibet tilbyder live betting i utallige ligaer – langt flere efter skfitet til Betsafe-platformen. Alle de store kampe dækkes med mange odds markeder – dog ikke asian handicap – og du findes også kampe fra de fleste sekundære fodboldrækker. Mange af kampene streames endda, hovedsageligt fodbold og basketball (inkl. alle NBA kampe!)

Ind- og udbetalinger

Hos Nordicbet har du mulighed for at hæve og indsætte penge med alle de betalingsmetoder vi danskere holder af. Der er et gebyr på 2,25% for alle indbetalinger med kreditkort, mens man kun har én gratis udbetaling hver 30. dag til Skrill og Neteller. Du kan først hæve ud til andre betalingsmetoder end den du indsatte med, når den oprindelige betalingsmetode er blevet krediteret med det beløb du senest har indbetalt med denne.

Website

Nordicbet har langt om længe skrottet deres gamle software, og skiftet til Betsafe / Betsson platformen. Et superlækkert produkt med søgefunktion og massevis af live streaming. Selvom det blot ligner et skin, har NordicBet stadig deres eget design og hold af oddssættere til det nordiske marked.

Support

Den nemmeste og mest bekvemme måde at komme i kontakt Nordibets support er ved at benytte deres Live Chat, som er tilgængelig mandag-søndag fra 8:00 til 04:00. Indenfor dette tidsrum kan de også fanges på support@nordicbet.dk. Alternativt kan du ringe til deres kontor på Malta. Som regel er de klar med dansk support, men der kan være tidspunkter hvor der kun er engelsk support.

0 kommentarer

Ingen kommentarer, vær den første!

Bookmaker information
Firma Nordic Gaming Ltd.
Etableret i 2002
Licens i Danmark og Malta
Betaler skat i Danmark og Malta
Addresse Nordic Gaming Ltd. 48, Sqaq Nru.2, Triq Ix-Xatt, Pieta MSD 08 Malta
Website http://www.nordicbet.dk
Valuta GBP, EUR, DKK, USD
Telefon +356 2132 3638 (Malta)
Fax Nej
E-mail
Live chat Yes
Odds information
Minimum kampe 1
Min. bet 1 kr
Max. bet Varierer.
Max. udbetaling €33.750 / uge
Internet
US (-200), European (1.5), UK (1/2)
Betaling
Indbetalingsmuligheder
Gebyrer for indbetaling Visa: 2.25%
Mastercard: 2.25%
WebMoney: 0.8%
Andre: Ingen gebyrer
Udbetalingsmuligheder
Gebyrer for udbetaling