Dit valg

Ingen kampe valgt til kupon

Du er her: Bookmakers » Tipico
« Tilbage til Bookmakere

Tipico

Lækkert website og stor bonus

 • Fordele
  Super simpel og informativ side
  Se hvad deres kunder spiller på
  Se oddsændringer
  Se limits direkte i Spillekuponen
 • Ulemper
  Relativt lave limits (varierer fra 1000-10.000kr)
  Kun e-mail support
 • Bonus
  Min. indskud: 7 kr

Tipico startede i 2004 og har især etableret sig i Tyskland med over 750 spillebutikker i syd for grænsen. Tipicos website er super simpel men inkluderer features som du ikke finder hos andre bookmakere. Tipico kom lidt forsinket ind på det danske marked, men er vha. en stor bonus hurtigt blevet populær, for folk der ikke oddser for vildt høje beløb. Tipico har nemlig en bestemt grænse for hvor meget der kan spilles på hvert odds, men dette loft vises altid i Spillekuponen, selvom når man ikke er logget ind. Tipico en alt i alt en meget interessant bookmaker, med en stor bonus der ikke varer evigt.

Tipico

Udvalg

Tipico dækker 16 sportsgrene men fokuserer især på fodbold, tennis, basketball og ishockey. Skandinaviske kunder vil dog også sætte pris på deres dækning af håndbold, floorball og vintersport. 20-40 odds markeder på populære kampe, inclusiv over/under og alm. 1X2 handicap, men desværre ingen Asiatisk Handicap.

Odds

Tipico imponerer generelt ikke med 91% tilbagebetaling, men dette tal er stærkt påvirket af de lavere ligaer hvor betalingen ikke er god. På alle de store markeder ligger med 95% og er dermed bestemt hver at holde øje med. Det er sker ofte at Tipico er markedsførende på et odds, især på det danske marked!

Live betting

Tipicos live sektion er relativt begrænset men dækker alligevel de fleste turneringer indenfor især fodbold. Enkelte kampe dækkes med mange forskellige odds, men generelt er der kun: ‘1X2’, ‘1X2 Resterende tid’, ‘Næste hold til at score’ og ‘Mål fra nu’. Sektionen vises som hos asiatiske bookmakere, med alle kampe og markeder på én side, hvilket gør at man slipper for at skulle klikke sig frem og tilbage.

Ind- og udbetalinger

Tipico accepterer adskillige betalingsmetoder inkl. danske kreditkort og bankoverførsler. Du har tre gratis udbetalinger per uge, eller trækkes der et gebyr på 35 kr. Hver udbetalingsanmodning kontrolleres af en Tipico-medarbejder og overføres manuelt. Der er ingen automatiske transaktioner, hvilket blot styrker sikkerheden. Når du hæver ud til bank eller kreditkort går der 3-5 dage før pengene lander på din konto.

Website

Tipicos hjemmeside har ikke live streaming eller den bedste live sektion på markedet, men alligevel giver vi den topkarakter, da den er ekstremt overskuelig og brugervenlig med helt unikke features. De viser fx hvad brugerne har spillet på mange af kampene, samt de største kuponer deres kunder har vundet den seneste tid. De har også imponerende statistik og oddsændringer vises tydeligt med grøn/rød pil ved alle odds.

Support

Tipico har venlig dansk support men desværre kun via e-mail. Selvom denne fungerer upåklageligt, trækker manglen på live chat og telefon support godt ned i vores samlede bedømmelse af Tipicos support. Dine spørgsmål vil dog altid blive besvaret, og eventuelle problemer løst med hjælp fra dansk support, og det er trods alt det vigtigste.

0 kommentarer

Ingen kommentarer, vær den første!

Bookmaker information
Firma Tipico Co. Ltd.
Etableret i 2004
Licens i Danmark og Malta
Betaler skat i Danmark og Malta
Addresse Portomaso Business Tower St. Julian's STJ 4011 Malta
Website http://www.tipico.dk
Valuta ISK
Telefon Nej
Fax +356 25 707 399
E-mail
Live chat Yes
Odds information
Minimum kampe 1
Min. bet 5 kr
Max. bet Kan altid ses i Spillekuponen
Max. udbetaling Varierer..
Internet
US (-200), European (1.5), UK (1/2)
Betaling
Indbetalingsmuligheder
Gebyrer for indbetaling
Udbetalingsmuligheder
Gebyrer for udbetaling Bank transfer: 35 kr
Neteller: 35 kr
Moneybookers (Skrill): 35 kr
Visa: 35 kr
Ukash: 35 kr
Andre: Ingen gebyrer