Dit valg

Ingen kampe valgt til kupon

Du er her: Bookmakers » Unibet
« Tilbage til Bookmakere

Unibet

Fantastisk bookmaker med fantastisk live betting

 • Fordele
  Stort udvalg af odds.
  Mange odds er langt over markedet.
  Fremragende live-betting med live streaming
  Cash-in funktion live
  Registrer dig og log ind fra din mobil uden nemID
 • Ulemper
  Den nye Unibet.dk side virker ikke optimalt
  Til tider begrænsede odds live, fx kun én over/under linie
 • Bonus 1500 kr
  Min. indskud: 150 kr

Unibet er måske Danmark mest populære bookmaker og en gigant i Skandinavien og Europa generelt. Med deres sponsorat af FC Midtjylland og Parkens B-tribune, har Unibet heller ikke stået i skyggen siden liberaliseringen, og er blandt de mest aktive aktører på det danske marked. Der er mange lokale promotions på Superligaen, landskampe og for danske spillere generelt. På alle deres produkter. Særligt værdsatte spillere vil modtage personlige bonusser og VIP ture til sportskampe i Danmark og udlandet.

Men interessante odds, stort spiludbud og ekseptionel live betting bør være grund nok til at spille hos Unibet. Især når Unibet fordobler dit første indskud med op til 1000 kr i bonus!

Unibet

Udvalg

Unibet har et bredere og dybere udvalg end stort set alle bookmakere, og især indenfor fodbold, hvor en stor del af kampene også dækkes live. Det er et meget stort udvalg forskellige oddsmuligheder for hver kamp, inklusiv “asian handicap”. ‘Pengene tilbage ved uafgjort’ versionen bruge mange steder hos Unibet. Fx er det den eneste måde man live kan spille på ‘Næste Hold Til At Score’. Derudover har de en række markeder som andre ikke har, og udvalget er bestemt en af de store fordele ved Unibet.

Odds

Unibet ligger med i den gode ende, og er interessant nok ofte ude med markedets bedste odds på et stort antal spændende udfald lige fra favoritten i en stor Champions League kamp, til et specialspil på ‘Under 0.5’ mål i første halveg til udeholdet, hvor oddset tydeligvis (for kenderen) har stor værdi. Når Unibet er bedst ude, er de som regel højt over de andre, og generelt langsomme til at følge trop med markedet. Deres målscorer odds er utvivlsomt markedets bedste. Unibet er simpelthen et must for enhver der spiller på sport for at vinde.

Live betting

Unibet er de eneste der kan følge med bet365 når det kommer til live betting og især live streaming, hvor de to bookmakere dækker 95% af de samme kampe med gratis streaming, hvis du har penge på kontoen. De har alligevel ikke helt ligeså mange kampe eller live-spilmuligheder som bet365, men tilgengæld har de oftest lidt bedre odds, og en cash-in funktion som gør, at du altid kan fortryde et spil, afhængigt af det gældende (mod)odds når du vil cash-in selvfølgelig. Derudover kan Unibet godt være lidt sløve i optrækket i visse situationer live, hvilket man sagtens kan lave mønt på.

Ind- og udbetalinger

Unibet accepterer de mest almindelige ind- og udbetalingsmetode, og skuffer aldrig med behandlingstiden. Skrill og Neteller tager som regel nogle timer, mens bankoverførsler foregår hurtigt og smertefrit. Når du først har indbetalt fra din bankkonto én gang, tager det som regel 1-2 dage før en udbetaling lander på din bankkonto. Indbetaler du penge fra din bankkonto, eller med en af de andre metoder, har du pengene på din Unibet konto indenfor 2 minutter, normalt med det samme. Selv store femcifrede beløb behandles hurtigt uden spørgsmål, og som du vel ved er gevinster skaffefrie hos alle bookmakere med dansk licens.

Website

Unibets hjemmeside har stor del i deres succes, men desværre tog deres danske website et skridt nedaf efter januar 2012. Der var mange problemer på deres nye sider, hvoraf de fleste dog er klaret, og siden er generelt lidt langsommere og mindre tiltalende, i vores øjne. Men den er stadig utrolig brugervenlig med simpel navigation med søgefunktion. Deres mobile version er derimod fremragende, bortset fra at man endnu ikke kan ind- og udbetale på mobilen.

Support

Som skandinavisk bookmaker er det meget naturligt at Unibet ikke slækker på service i Danmark. Der har været mange problemer på deres nye side, men de bevist deres dedikation til at hjælpe, besvare og løse problemerne. De fleste ihvertfald. Det vil ikke være helt forkert at sige at Unibet har Danmarks bedste support. Venlige, danske supportmedarbejdere hvis eneste arbejde er at hjælpe kunder som dig. Du kan altid fange dem på live chat, email eller telefon for mere personlig behandling.

2 kommentarer

Posted 06/08/2015 17:38 by mbklen

Unibet er en glimrende bookmaker. De tilbyder løbende bonusser, tager ingen gebyrer for indbetalinger og har en rigtig god support. Når det kommer til udvalget af spil er jeg også rigtig godt tilfreds, der er mange sportsgrene repræsenteret og også mange gange mulighed for at spille live. I øvrigt er der en fejl i jeres anmeldelse idet Unibet tilbyder asiatisk handikap. Her kan man nogle gange finde favorable linjer.

Posted 16/09/2015 15:22 by tysonpalme10

unibet er en rigtig god hjemmeside, fordi man kan få en stor velkomstbonus bonus på 1500 kr hvor man kun få 1000 kr. på de andre betting hjemmesider, og unibet har også altid gode bonusser hver uge om onsdagen og om torsdagen. og når man spiller på kampe er der gode odds at hente, og når man kontakter kundeservice få man altid hurtig svar tilbage. også på deres livechat der der heller ikke så lang vente tid på

Bookmaker information
Firma 1997
Etableret i 1997
Licens i Danmark, England og Malta
Betaler skat i Danmark, Sverige, England og Malta
Addresse The Plaza Complex
Bisazza Street
Sliema SLM 15
Malta
Website http://www.unibet.dk
Valuta GBP, EUR, DKK, USD, AUD
Telefon Fra fastnet: 80703237
Fra mobil: 35258011
Fax 80703236
E-mail
Live chat Yes
Odds information
Minimum kampe 1
Min. bet 0.1 kr.
Max. bet Varierer..
Max. udbetaling Varierer..
Internet
US (-200), European (1.5), UK (1/2)
Betaling
Indbetalingsmuligheder
Gebyrer for indbetaling PaySafeCard: 3%
Visa: 2.5%
Visa Electron: 2.5%
Mastercard: 2.5%
Maestro: 2.5%
Andre: Ingen gebyrer
Udbetalingsmuligheder
Gebyrer for udbetaling