Dit valg

Ingen kampe valgt til kupon

Du er her: Help

Spørgsmål og svar

1X2.dk er Danmarks mest omfattende hjemmeside for sport, men vi tilstræber at holde den så logisk og simpel som muligt. Herunder finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål vi har modtaget. Har du andre spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.

Gå direkte til det spørgsmål du har

Hvordan får jeg de bedste odds?

Overalt på 1X2.dk finder du rigtige odds fra alle bookmakere med dansk licens, og oddset der vises er automatisk det bedste der tilbydes på det pågældende udfald. Klikker du på oddset åbnes (den orange) Kupon, hvor du kan se alle odds der tilbydes af de forskellige bookmakere med dansk licens.

Hvordan laver jeg mine egne tips / spil?

I Tips sektionen er der en video der illustrerer det, men vi kan også lige tage den i tekst: Når du har fundet et odds du syntes om, klikker du på det så Kuponen åbnes. Her klikker du på ‘Tip’ ud for det bedste odds, eller det du ønsker, hvorefter du kan vælge din Indsat og evt. skrive analyse og/eller give din chancevurdering på spillet. Hvis du fx har valgt AGF til at slå Silkeborg til odds 3, tror du måske at AGF min. har 40% chance for at vinde. Skriver du 40% vil andre brugere se din chancevurdering, samt at du (dermed) mener at spillet har en betvalue på 120% og at oddset kan (dermed) spilles ned til min. odds 2.5.

Hvor ofte opdateres odds på 1X2.dk?

Hvert 5. sekund tjekkes odds for ændringer. Men du er (stadig) nød til at (gen)vælge et odds til Kuponen, før at du vil se det helt opdateret. Vi vil i fremtiden sørge for at odds opdateres automatisk alle steder, men prioriterer mere spændende tiltag først, da man alligevel altid får de nyeste odds, hver gang man vælger et odds til Kupon.

Er det muligt at leve at spil på sport?

Det er det bestemt, men det er utroligt svært. De fleste bookmakere har en udbetalingsprocent på 90-95% men hvis du bruger 1X2.dk og får de bedste odds lander du omkring 100%. Men for bare at lave overskud i længden, er du stadig nød til at få procenterne over på din side, ved at være i stand til at vurdere chancen for et udfald (såsom at AGF vinder) bedre en bookmakeren som tilbyder det bedste odds. Dette kan du måske hvis du har kendskab til holdenes opstilling, statistik samt ikke mindst form og mentalitet op til kampen. Alt dette får du kendskab til for de fleste kampe på 1X2.dk, inklusiv mange andre folks vurdering af kampen. Ser du tilmed kampene selv har du et godt udgangspunkt for at vinde, men det kræver at man har disciplin til at spille på det man ved noget om, og for beløb som man kan tåle at tabe og som følger en bestemt strategi. Den bedste strategi for begyndere er at spille det samme beløb på alle kampe, evt. 3-5% af din bankroll. Der findes også mange “fejlodds” selv hos bookmakere Unibet, så alt i alt kan der være mange penge at vinde for den der har interessen til at tage det seriøst.

Hvad sker der hvis en kamp aflyses?

Vi bruger samme regler som stort set alle bookmakere, nemlig at dit spil annulleres medmindre kampen spilles færdigt indenfor 24 timer. Enkelte bookmakere annullerer spillet så snart kampen aflyses eller udsættes.