Eksperten: grubinhosa1986
Dato: Søndag d. 19/09-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: FC København - FC Midtjylland
Liga: Superliga
Udfald: 1
Units: 4
Odds: 2.37
Chancevurdering: 48%
Spilbar ned til: 2.08
Betvalue: 114%
Bookmaker: https://www.pokerstarssports.dk/
Resultat: TABT

Skal spilles hos Marathonbet!

Vi skal her ud på, at FC København vinder søndagens topopgør mod FC Midtjylland hjemme i Parken. Marathonbet skiller sig kraftigt ud i forhold til øvrige marked med en FCK sejr til odds 2.37, hvilket skal udnyttes her. Gennemsnitsoddset er ifølge oddsportal.com  i skrivende stund odds 2.23 på 1-tallet og jeg forventer dette odds falder yderligere frem mod kampstart. 

Odds 2.37 indikerer ifølge Marathonbet, at de to tophold pt. skal vurderes fuldstændig lige styrkemæssigt, hvilket jeg er uenig i. Jeg mener FC København i øjeblikket er et bedre hold end FC Midtjylland. FC København har vundet 6 kampe i træk - endda er sejrene alle kommet med minimum en sejr på mindst to mål over bl.a. hold som Brøndby, Randers og AGF. Det virker til, at Jess Thorup endelig har fået forløst det potentiale, der i FCK truppen, som  også værdi og lønmæssigt er et skridt foran FC Midtjylland truppen.  Selvom FC København har mistet Daramy til Ajax er offensiven stadig yderst potent med bl.a. Pep Biel og Jonas Wind, der volder samtlige forsvar i superligaen i store problemer - selv uden Rasmus Falk,  der var fraværende med en skade mod Randers. Derudover giver forsvaret stort set ingen chancer væk. 

FC Midtjylland har også vist fin form og er kun to point efter FC København i tabellen, men tabte dog seneste udekamp med 2-0 i Brøndby. De havde også udfordringer især i første halvleg i fredagens kamp mod FC Nordsjælland, som kom frem til flere gode chancer. Det er en klar fordel for holdet, at de har kunnet beholde Jens Lys Cajuste på den centrale midtbane, men det er ikke mange kampe han har spillet indtil videre grundet det var forventet, at han blev solgt i transfervinduet. Derudover har det brasilianske storindkøb Marrony ikke spillet for klubben endnu. Og selvom Gustav Isaksen viste klassen mod FC Nordsjælland og scorede et rigtig flot mål må det siges at være et mærkbart tab, at klubben til sidst inden transfervinduet lukkede solgte Andreas Dreyer til Rubin Kazan. 

Det er uvist om FC Københavns Rasmus Falk når at blive klar til FC Midtjylland kampen og om Marrony er klar til spilleminutter. Inden kampen på næste søndag skal begge hold i kamp i Europa, hvor FCK møder Slovan Bratislava ude og FC Midtjylland spiller hjemme mod Ludogorets, hvilket kan ændre skadesituationen. Det er måske en lille fordel for FC Midtjylland, at de spiller hjemme og FC København skal ud at rejse til Slovakiet for at spille. Det har dog ikke været til at se på FC Københavns præstationer i de seneste seks kampe, at de også har spillet i Europa i den periode, så det skal der nok ikke ligges for meget i.  

Husk som altid at spille ansvarligt! 

Tippet 12/09-2021, 20:45
Opdateret 20/09-2021, 07:49