Du kan bruge 1x2 på 2 måder....

 

1) Som aktiv tipper, hvor du kan bruge vores platform til at holde regnskab med dine bets, samt sælge dine spilforslag til andre.

2) Som bruger, hvor du kan finde nye favorittippere at følge.

 

Det kan 1X2.dk tilbyde dig som gerne selv vil poste spilforslag.

Du kan ved hjælp af 1X2.dk holde regnskab med dine spil, som er noget af det vigtigste, hvis du vil være en vindende sportsbettor.

Hvis du over tid slår markedet, vil de andre brugere bide mærke i det – og så kan du sælge dine spilforslag via vores platform.

For at sælge et spilforslag, skal du blot markere dette som ”PRO SPIL” når du uploader det i backenden.

Når du har uploaded et PRO spil, vil de andre brugere kunne købe adgang til det enkelte spilforslag eller adgang til alle dine spilforslag i en given periode. Se priserne her: https://www.1x2.dk/pro

Du bliver honoreret med 50% af dit salg og du kan hele tiden  følge hvor meget du har til gode under din ekspertprofil og undersiden faktura. De resterende 50% bruger vi til at holde siden i luften, og til at afregne moms, kortbetalinger med mere.

Brugerne kan automatisk ”følge dig”, ved at trykke ”følg ekspert” på din undeside, som du finder link til her https://www.1x2.dk/tippere. Gør de det, vil de modtage en email, hver gang du poster et spilforslag på vores side.

På den måde kan du altså bruge vores platform til let at sælge spil til en større gruppe mennesker.

Når du har optjent minimum 500 kroner, kan du via vores backend nemt oprette en faktura til os som vi betaler. Du har selv ansvaret for at indberette indtægten til SKAT.
Hvis du vil sælge spilforslag på 1X2.dk, så opfordrer vi til at dine spilforslag bliver med en tekstanalyse af spillet.

Derudover vil vil månedligt belønne de bedste tippere, med præmier – se mere information om det her: https://www.1x2.dk/konkurrence

Vi håber at du vil bruge 1x2.dk som din platform til at føre statistik – og blive set af resten af bettingverdenen. Husk at jo  større et et større netværk vi bliver, jo flere potentielle kunder vil se dine spilforslag på siden – så spred ordet!

 

Kom i gang som tipper med det samme ved at oprette dig her: Opret

Når du har oprettet dig sender du brugernavn til os så på Twitter: https://twitter.com/1x2DK  eller mail: mail@tipperen.dk og så sætter vi dig op som ekspert.

 

Det kan 1x2.dk tilbyde dig som bruger:

Du kan naturligvis også bare bruge 1X2.dk til at finde spilforslag fra dygtige tippere. Under https://www.1x2.dk/tippere kan du altid se de bedste tippere på siden, og du kan se deres form, tilbagebetaling og rengskab.

Du kan også klikke på den enkelte tipper for at se mere information og historik. Her kan du også trykke ”følg ekspert” – og så vil du modtage en email hver gang den pågældende tipper poster et spilforslag.
Denne feature kræver at du har oprettet en gratis bruger, det kan du gøre her:
 Opret dig som bruger

 

Derudover kan du bruge vores platform til at holde styr på dit oddsregnskab – det anbefaler vi alle at gøre.

  

Og sidst men ikke mindst – Så vil vi opfordre alle til at spille ansvarligt, og kun for penge de har råd til at tabe.
Hvis du oplever problemer med sportsspil – enten på grund af at du taber, eller at det simpelthen fylder for meget i dit liv.

Så anbefaler vi at du tager kontakt til den anonyme telefonrådgivning, Ludomanilinjen, på tlf. 27 22 20 50. Rådgivningen har åbent alle hverdage mellem 17 og 22, samt i weekenderne fra 15 til 22.