Eksperten: Kirikaze
Dato: Torsdag d. 05/08-2021, 17:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Jablonec - Celtic
Liga: Europa League (kvalifikation)
Udfald: Begge hold scorer - ja
Units: 7
Odds: 1.90
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 105%
Bookmaker: https://www.onsidebetting.dk/promotions/
Resultat: VUNDET

Celtic er ikke helt, hvad de har været, og derfor bør også Jablonec (ligesom FCM) være i stand til at putte en kasse ind på hjemmebane i Tjekkiet. Celtic har generelt en ringe record angående det med at holde nullet på udebane i europæiske turneringer. 

Celtic har således lukket må ind i fire ud af deres seneste fem kampe i Champions League-regi.

I de tre seneste kampe i Europa League-regi har man lukket mål ind i hver kamp, og i alt er det blevet til ti indkasserede mål. Det var dog mod modstandere af en noget højere hylde end Jablonec: Lille (2-2), Sparta Prag (4-1) og AC Milan (4-2). Læg i øvrigt mærke til, at Celtic også formåede at score i alle tre kampe. Jeg forventer bestemt også, at Celtic er i stand til at finde vej til netmaskerne  her mod tjekkerne. 

Går man længere tilbage end de tre førnævnte kampe, vil man se, at Celtic vandt med 1-0 ude mod både Riga og Sarajevo. Og inden da havde man både scoret og lukket mål ind i fire ud af fem kampe. Dette mod AIK (1-4), Rennes (1-1), Lazio (1-2), Cluj (2-0) og FCK (1-1). 

Alt i alt tegner der sig et mønster af, at Celtic har svært ved at holde nullet på udebane i Europa, samtidig med at de selv har kvaliteterne til også at få puttet en ind. Med spillere som Odsonne Édouard og Ryan Christie, hvoraf sidstnævnte spillede nogle gode kampe mod FC Midtjylland for nyligt, skal skotterne også være i stand til at komme på tavlen i aften. 

Celtic får Nir Bitton tilbage i centerforsvaret, efter at han havde karantæne i 2. opgør mod FC Midtjylland. Det styrker selvsagt gæsterne, men ikke mere end jeg stadig findr spillet attraktivt. 

Jeg holder indsatsen nede på et middelhøjt niveau, da mit kendskab til Jablonec er mere overordnet, end det er specifikt. 

Tippet 05/08-2021, 13:13
Opdateret 05/08-2021, 21:33