Eksperten: Kirikaze
Dato: Torsdag d. 05/08-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Lokomotiv Plovdiv - FC København
Liga: Conference League (kvalifikation)
Udfald: Over 1,5 mål FCK-mål
Units: 7
Odds: 2.00
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 106%
Bookmaker: https://www.onsidebetting.dk/promotions/
Resultat: TABT

Det er måske en tand eller to for tidligt at begynde at snakke om stimer og tendenser, men F.C. København har nu holdt nullet tre kampe i streg og har vundet de to af dem. "Løverne" har tilmed fået gang i målscoringen med fem mål ude mod Torpedo Zhodino og senest to mål ude mod OB. 

Derfor begynder det at se ud som noge godt for holdet fra Parken, og det kunne de meget vel lukrere på her mod et bulgarsk hold, som de er klar overlegne på trupværdi og klasse. 

Oddset er steget på FCK i løbet af i dag, og derfor var 2-tallet også inde i mine overvejelser. Det kan p.t. spilles til 1,75 hos NordicBet. Jeg mener dog, at dette spil på minimum to FCK-mål er en kende bedre. Det betyder selvfølgelig, at vi får en lang næse, hvis FCK vinder med 1-0, men vi får til gengæld 0,25 øre mere for dette spil. 

Senest Lokomotiv Plovdiv mødte god modstand på hjemmebane, tabte de med 1-3 mod Ludogorets. Liga- og Europa-bold kan selvsagt ikke altid sammenlignes 1:1, men det siger måske alligeve lidt om, at Plovdiv har et stykke op til Ludogorets (som godt kan sammenlignes med FCK) og niveauet heromkring. 

Stigningen på FCK-sejren skyldes ikke umiddelbart nye skader eller fravær. Jeg har i hvert fald ikke kunne finde noget på deres hjemmeside eller andre steder. Der er dog en risiko for, at Jess Thorup vælger at rotere på en plads eller to, da der venter et brag mod Brøndby IF i weekenden. 

Bemærk herudover også, at det forventes at være omkring 40 grader til aftenens kamp. Det kan få indflydelse på FCK-spillet. 

Jeg holder spillet på et mellemhøjt niveau på grund af risikoen for roteringer samt det med varmen. Det skal uanset hvad være et fint spil. 

Tippet 05/08-2021, 13:50
Opdateret 05/08-2021, 21:33