Eksperten: Kirikaze
Dato: Lørdag d. 21/08-2021, 22:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Athletic Club - FC Barcelona
Liga: La Liga
Udfald: Martin Braithwaite scorer udenfor feltet
Units: 3
Odds: 51.00
Chancevurdering: 3%
Spilbar ned til: 33.33
Betvalue: 153%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay
Resultat: TABT

Bemærk: Lav limit på spillet.
Desuden: Danske Spil med odds 19,00 til sammenligning.

Martin Braithwaite er ikke kendt for at lave langskudsmål, men danskeren må være flyvende efter den flotte sæsonstart, hvor han scorede to gange og lavede én assist i 4-2-sejren hjemme over Real Sociedad. Får Braithwaite chancen for at trykke af lige udenfor feltet, så tager han selvfølgelig chancen med den selvtillid, han må forventes at have i øjeblikket - dette selvom FC Barcelona ikke just er kendte for at trykke meget af på langskud. 

To-tre, ja, måske endda op til fem procent kan jeg godt give dette spil. Værdien bør være uomtvistelig. 

Andre Braithwaite-spil, der kunne indeholde værdi: Scoring med hovedet til odds 29,00 hos Kambi samt to eller flere assist til odds 42,00 hos Danske Spil. Jeg mener dog, at det her spil skal være det bedste af de tre, men særligt odds 29,00 for et mål på hovedstød frister også. 

Og så noget helt andet: Det er ingen hemmelighed, at jeg langtfra er tilfreds med, hvordan jeg har ramt herinde på det seneste. Det har desuden heller ikke været alt for godt i mit personlige regnskab (hvor jeg har flere spil end dem, jeg poster herinde), hvis man ser bort fra torsdag, hvor jeg havde en kanonaften - ikke så meget med de spil, jeg lagde op på herinde, nej, men på privaten havde jeg.

Nå, hvorom alting er. Jeg pønser på, om det er tid til at holde en lille pause. Re-starte hjernen lidt og lade den få lidt fornyet energi. 

Det her spil bliver i hvert fald det sidste, jeg poster i denne weekend. Her får I dog lige nogle af mine øvrige spiltanker for weekenden:

Under 2,5 i OB - Brøndby, over 5,5 VFF-hjørnespark, under 2,5 og/eller 3,5 i Inter - Genoa, over 2,5 i Greuther - Bielefeld, og begge hold scorer i Granada - Valencia. 

Nu må vi se, hvor lang en pause jeg tager mig. Det kan være, jeg er tilbage i midtugen, når der er europæiske kvalkampe. Det kan være, der går en uge, to uger, en måned, jeg ved det ikke. Jeg skal i hvert fald lige have justeret nogle ting, for jeg rammer ikke så godt, som jeg ved, jeg kan, lige nu. 

Tippet 21/08-2021, 00:44
Opdateret 22/08-2021, 10:15