Eksperten: Kirikaze
Dato: Onsdag d. 01/09-2021, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Danmark - Skotland
Liga: VM-kvalifikation (Gruppe F)
Udfald: Over 10,5 hjørnespark
Units: 8
Odds: 2.70
Chancevurdering: 41%
Spilbar ned til: 2.44
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/37gNy5C
Resultat: TABT

Jeg finder også værdi i odds 2,00 for over 9,5 hjørnespark, som du også kan få hos blandt andre Betfair. Herudover også solid værdi i odds 1,80 for over 9,00 Asian hos bet365.

Jeg er tilbage med i hvert fald to spilforslag i dag. Tingene er så småt begyndt at vende for mig igen, og jeg satser på, at det fortsætter i aften. 

Jeg forventer en kamp, hvor Skotland kommer til at stå dybt og forsvare sig. De vil helt sikkert føle sig trygge, hvis vi begynder at slå høje indlæg ind i feltet, hvorfor jeg forventer, at vi kommer til at lave mange indlæg langs jorden. Disse kan være mindst lige så brugbare i forhold til at få hjørnespark. 

Skotland vil formentlig heller ikke være så bange for at give os hjørnespark. Her burde de kunne hamle op med os. Ergo forventer jeg et kynisk skotsk hold, der ikke vil tøve synderligt med at give Danmark hjørnespark, skulle de føle sig det mindst pressede. 

Hertil kommer, at jeg forventer, vi ser et dansk hold, der er i stand til at bryde igennem på kanterne og slå indlæg ind i feltet. Er dette tilfældet, er det typisk rent guf for et hjørnespil. Læg hertil, at Mohamed Daramy kan få spilletid, enten fra start eller som indskifter. 

Den nykårede Ajax-spiller har med sin hurtighed og driblekundskaber skaffet F.C. København masser af hjørnespark i denne sæson. Han er udfordrende og kommer ofte forbi sin modstander og ned til baglinjen, hvor han kan lægge bolden indover. Her ender det ofte med et hjørnespark eller en farlig situation. 

Bemærk dog, at Daramy forventes at starte ude, men han kommer troligt ind og får som minimum 20-30 minutter. Han er Danmarks mest formstærke spiller, så det ville være helt utopi at tro, han ikke kommer på banen. Spørgsmålet er så, om hans spil vil bære præg af debutnerver, eller om han vil gå uimponeret til værks. 

Skulle Daramy starte inde, frygter jeg lidt for Skotlands højre forsvarsside, der kan ende med at blive kørt rundt på r*v og albuer af Joakim Mæhle og Daramy. 

I den anden ende af banen vil skotterne formentlig også være godt tilfredse, hvis de kan tilkæmpe sig dødbolde, heriblandt også hjørnespark. Skotland vil helt sikkert være tilfredse, så længe det står 0-0, og i den forbindelse trækker de hellere end gerne tid og tempo ud af kampen med eksempelvis hjørnespark. 

Skotlands seneste fire kampe er gået over linjen. For Danmarks vedkommende snakker vi kun én ud af de seneste fire kampe. 

Tippet 01/09-2021, 08:40
Opdateret 01/09-2021, 22:41