Eksperten: w-betteren
Dato: Søndag d. 13/06-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Østrig - Nordmakedonien
Liga: Euro 2020
Udfald: Østrig
Units: 3
Odds: 1.65
Chancevurdering: 64%
Spilbar ned til: 1.56
Betvalue: 106%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: VUNDET

Vi skal en tur til Bukarest, hvor østrig tager imod Nordmakedonien i  grupe C, derudover disse to hold tæller Ukraine og Holland.
Holland er naturligvis storfavoritter i gruppen, og herefter kommer Østrig - som med en sejr i den første kamp vil stå stærkt i forhold til at kvalificere sig videre.
Gruppe C kan blive tæt, og jeg forventer at der er 3 hold der går videre fra puljen.
Den første kamp er naturligvis ekstremt vigtig for begge hold, og det kan give et nervøst opgør.

I min bog er Østrig dog bare et væsentligt stærkere hold og de bør være i stand tilat hive 3 point hjem imod Nordmakedonien.
De to hold var også i EM kvalgruppe sammen, hvor de i 2019 mødte hinanden to gange - hvilket gav 2 sejre til Østrig, på 2-1 hjemme og hele 4-1 ude.
Østrig er et bedre hold spiller for spiller, med stjerner som Alaba, Arnautovic og Sabitzer. De ligger nummer 23 på Fifas rangliste, og selvom de så svage ud imod Danmark da vi mødte dem i VM kvalen i marts, så er det altså et  nogenlunde stærkt hold.

Ihvertfald er de en klasse over Nordmakedonien, som må vurderes som gruppens svageste hold.
Nordmakedonien er for første gang med ved en slutrunde og Fifa ranglistens nummer 62, kunne meget vel være endt som turneringen prügelknappe.

De har dog været heldige med lodtrækningen og er end u en svar gruppe C, hvor de faktisk har en chance for at komme videre.
Holdet er bygget op omkring den gamle veteran Pandoc, Bardhi og Leeds' Alioski - men selvom de sensationelt slog Tyskland i VM kvalen - så giver jeg dem ikke mange chancer her.

Odds 1,65 på Østrig er ihvertfald for meget - og det sender jeg 3 units efter.
Tippet 08/06-2021, 11:28
Opdateret 14/06-2021, 08:48