Eksperten: Kirikaze
Dato: Onsdag d. 23/06-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Sverige - Polen
Liga: EM 2020
Udfald: Begge hold scorer - ja
Units: 10
Odds: 2.00
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://www.onsidebetting.dk/promotions/
Resultat: VUNDET

Polen skal død og pine vinde denne kamp, hvorfor de partout skal score på et tidspunkt. Heldigvis for Polen så har de en vaskeægte målsluger i skikkelse af Robert Lewandowski. Han scorede til slutresultatet 1-1 mod Spanien, hvorfor han uden tvivl har tanket den sidste selvtillid frem mod denne kamp.

Polen har både scoret og lukket mål ind i deres to første kampe.

Sverige har til gengæld ikke lukket mål ind endnu. Det blev til 0-0 mod Spanien og 1-0 mod Slovakiet. Svenskerne har fået lidt hug for at spille meget kynisk og resultatorienteret, men det er somme tider det, der skal til for at levere resultater. Bare se på Atlético Madrid under Diego Simeone. 

Nu er spørgsmålet, om de kan holde målet rent for tredje kamp i træk. Jeg tror det ikke. Polen er kommet frem til en del i de første kampe, og med en Lewandowski, der har fået hul på bylden, skal de også have udmærkede muligheder for at komme på måltavlen her.

Et 1-1-resultat vil såmænd heller ikke nødvendigvis være så skidt for svenskerne (men vil betyde exit for Polen). Alt efter resultatet i den anden kamp kan de stadig vinde gruppen med X. Faktisk vil uafgjort med sikkerhed betyde, at Sverige bliver etter eller toer i gruppen. 

Uanset hvad er svenskerne videre. Selv hvis de taber kampen. Et nederlag kan dog betyde, at de kun går videre som treer.  

Polen er svage favoritter her, og jeg er da også mest nervøs for, om svenskerne kommer på tavlen. Odds 2,00 gør det dog i den grad et forsøg værd. 

Tippet 22/06-2021, 23:41
Opdateret 23/06-2021, 23:26