Eksperten: Kirikaze
Dato: Lørdag d. 26/06-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Wales - Danmark
Liga: EM 2020
Udfald: Joakim Mæhle scorer
Units: 3
Odds: 12.00
Chancevurdering: 9%
Spilbar ned til: 11.11
Betvalue: 108%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

NordicBet med samme odds

Jeg forsøgte mig også med et spil på Mæhle mod Belgien og Rusland, og nu gør jeg det igen. Folk, der så Belgien-kampen, kan ikke være i tvvl om, at odds 30,00 (og 36,00, som jeg selv fik ham til) indeholdt stor værdi. Ditto med odds 20,00 mod Rusland.

Hvad så med odds 12,00 mod Wales i en ottendedelsfinale? Jeg indrømmer gerne, at værdien måske er lidt mere tvivlsom her, hvorfor jeg da også holder indsatsen nede på tre units. 

Odds 12,00 er trods alt et udmærket odds på vores offensive venstreback/venstre wingback. Mæhle havde to rigtig gode muligheder for at komme på tavlen mod Belgien. Lige efter 1-0-målet havde han en god mulighed, hvor han desværre fik afsluttet lidt for sent efter lidt for mange berøringer på bolden. Lige inden pausen så Martin Braithwaite desværre ikke, at Mæhle stod helt fri bagerst i feltet. FC Barcelona-spilleren tog den forkerte beslutning og afsluttede selv. Endda en ringe afslutning, og han afsluttede tilmed på den forkerte måde. Alt var forkert ved den aktion. 

Mod Rusland var han igen i vælten med flere gode offensive aktioner. Ikke kun med potentiale som målscorer, men også som assistmager. Efter 81 minutter lykkedes det så for Atalanta-spilleren at få bolden ind bag Safonov i det russiske mål. 

Mæhle

Vores venstreback er meget offentsivt-minded, og han kommer altid frem til enten skud og/eller gode oplæg. Han er en vigtig del af offensiven, så man skal ikke lade sig narre af, at han spiller venstre back.

Læg hertil, at der spekuleres i, at han til denne kamp igen kan blive rykket længere frem på banen i en 3-5-2- eller 3-4-3-formation. 

Mæhle er højrebenet, hvorfor han kan trække ind i banen og afslutte. Skulle bolden ligge til venstrebenet, sidder der også et kapabelt et af slagsen på Atalanta-spilleren. 

Mæhle står noteret for tre mål i 13 landskampe. Ét mod Færøerne, ét mod Østrig og ét mod Rusland. 

Tippet 25/06-2021, 11:16
Opdateret 26/06-2021, 23:08