Eksperten: Kirikaze
Dato: Fredag d. 02/07-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Belgien - Italien
Liga: EM 2020
Udfald: Begge hold scorer - ja
Units: 10
Odds: 2.10
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 116%
Bookmaker: https://www.onsidebetting.dk/promotions/
Resultat: VUNDET

Italien er meget svære at score imod, og det er da også hele 13 kampe siden, at et hold scorede mod dem i ordinær spilletid. Her spillede italienerne 1-1 med Holland i Nations League. 

Ovenstående trækker selvsagt ned i mit spil her. Man skal dog have med, at blandt modstanderne i perioden er hold som San Marino, Litauen, Bulgarien, Nordirland og Estland. Det er hold, som rigtig mange mandskaber kan holde nullet mod. De sidste modstandere er heller ikke fra øverste lag, men tæller dog fine modstandere som Polen, Schweiz, Bosnien, Wales, Østrig (scorede i den forlængede spilletid), Tyrkiet og Tjekkiet. 

Det skal ikke taget noget fra Italiens clean sheets, men det er altså en helt anden kaliber, de skal op imod nu. En offensiv orkestreret af Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Thorgan Hazard, Romelu Lukaku etc. er der ikke mange hold, som kan holde fra fadet. Det får Italien det troligt også svært med her. 

Belgien har holdt nullet i tre ud af fire kampe ved dette EM, hvilket selvsagt heller ikke just taler til det her spil - og da slet ikke, at det skal være et maksspil. Rusland og Finland er imidlertid hold, som Belgien gerne skulle kunne holde nullet mod i de fleste kampe. Mest imponerende er det, at man holdt Cristiano Ronaldo og Portugal fra at score. Portugiserne havde dog bestemt deres chancer og ramte blandt andet stolpen. Belgien havde marginalerne med sig, men det var uanset hvad flot at holde nullet mod Portugal. 

Men når Østrig kunne holde nullet mod Italien (i den ordinære spilletid), så kan Belgien vel også? Logikken fejler ikke noget. Jeg er dog overbevist om, at det her bliver en anden slags kamp. Jeg regner med, at italienerne vil få lidt mere plads at løbe på. Og så er forsvaret bare ikke Belgiens største force. Nogle af spillerne er ved at være gamle i fodboldforstand, og det kan, skal og bør nogle af Italines hurtige frontløbere kunne udnytte. Her tænker jeg ikke mindst på Lorenzo Insigne.

Napoli-spilleren er glad for at løbe i dybden, og det kan jeg godt se, der kunne blive mulighed for her. 

Jeg mener, der skal være rigtig gode muligheder for, at vi ser begge hold på måltavlen fredag aften. Jeg vaklede lidt imellem, om spillet skulle have otte, ni eller ti units og endte altså med det sidste. 

Faren for en taktisk affære, hvor holdene er bange for at tabe, er selvfølgelig altid til stede i en knockout-kamp. Er du meget bange for sådan et scenarie, så skal du måske ikke smide fuld units. Jeg er imidlertid overbevist om, at vi får en god kamp med flere mål. 

Tippet 30/06-2021, 07:36
Opdateret 03/07-2021, 00:46