Eksperten: Kirikaze
Dato: Lørdag d. 03/07-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Tjekkiet - Danmark
Liga: EM 2020
Udfald: Mikkel Damsgaard scorer direkte på frispark
Units: 2
Odds: 67.00
Chancevurdering: 2%
Spilbar ned til: 50.00
Betvalue: 134%
Bookmaker: https://www.onsidebetting.dk/promotions/
Resultat: TABT

Onsidebettings regler for målscorerspil:

"Væddemål på spillere, der ikke deltager i kampen, annulleres. For Første målscorer vil væddemål på spillere, som indskiftes efter at første mål allerede er blevet scoret, også blive annulleret."

Ergo tæller spillet, såfremt Damsgaard starter ude og bliver skiftet ind.

Kort analyse på grund af tidspres:

Jeg forventer, at Mikkel Damsgaard starter inde, selvom han måske ikke brændte banen af mod Wales. Han har nogle af de kvaliteter, som vi i høj grad kan få brug for i bestræbelserne på at åbne det tjekkiske forsvar: driblefærdigheder og øje for komninationsspillet. 

Damsgaard viste med sit langskudmål mod Rusland, at han har evnerne til at banke bolden ind fra længere afstand. Den tidligere FCN-spiller har da også allerede fået lov til at sparke frispark under slutrunden. 

Jeg forventer en kamp, hvor Danmark har bolden mest, og hvor vi forhåbentlig kommer til at befinde os på tjekkernes halvdel i store dele af kampen. Netop Damsgaards eget kombinationsspil kan forårsage, at vi får nogle frispark udenfor feltet. I så fald forventer jeg, at Damsgaard får chancen igen, såfremt den ligger til en højrebenet. 

Det er et langskud, men den kan godt få to units.

Tippet 02/07-2021, 09:27
Opdateret 03/07-2021, 23:38