Eksperten: Kirikaze
Dato: Fredag d. 16/07-2021, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: FC Midtjylland - OB
Liga: Superliga
Udfald: Begge hold scorer - ja
Units: 6
Odds: 1.87
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.ly/2gDejuH
Resultat: VUNDET

Der venter en meget spændende sæsonåbner mellem to mandskaber, som har fået nye cheftrænere, siden Superligaen gik på sommerferie. 

Det kan meget vel betyde, at ikke alle aftaler sider lige i skabet endnu. Dette kan både være godt og dårligt for dette spil. Det er selvsagt godt for spillet, hvis defensiverne ikke er helt på plads. Omvendt er det skidt, hvis de offensive spillere ikke kan finde hverandre.

Vi har kun træningskampene at vurdre ud fra, og det skal man passe meget på med at lægge for meget i. Det er også derfor, jeg holder units nede på et mediumniveau. 

Når det så er sagt, så har FCM spillet tre træningskampe op til sæsonen. I alle kampene er begge hold kommet på måltavlen:

Malmø FF - FC Midtjylland: 1-2

Lech Poznan - FC Midtjylland: 3-2

Sigma Olomouc - FC Midtjylland: 1-2

OB har vundet med 3-1 over Næsby, 7-0 over Fremad Amager og spillet 1-1 mod Brøndby. 

FCM er uden Alexander Scholz, der er solgt til japansk fodbold, samt formentlig også Sory Kaba, Jens-Lys Cajuste, Frank Onyeka og Awer Mabil. 

Helt sikkert er det, at midtjyderne er uden Dion Cools, som afsoner karantæne. I disse trupnyheder er der både skidt og kanel i forhold til et spil på, at begge hold scorer. Alt i alt vil jeg dog mene mest kanel. Både Kaba og Mabil er overvurderede, hvis man spørger mig, så dem kan man forholdsvis nemt erstatte. 

Så er det straks værre med de potentielle fravær på den centrale midtbane, samt at man nu må klare sig uden Scholz i forsvaret. Daniel Høgh er dog en fin erstatning for sidstnævnte. 

OB skulle gerne kunne stille i noget, der minder om stærkeste formation. Problemet med OB har i alt for mange år været, at man ikke rigtig ved, hvad man får fra dem. For ofte er det for lidt, man får. Men med spillere som Mart Lieder og særligt Bashkim Kadrii i front så er der bestemt grobund for et OB-mål på heden fredag aften. Særligt hvis FCM er uden Cajuste og Onyeka til denne kamp. 


Tippet 14/07-2021, 22:43
Opdateret 16/07-2021, 21:35