Eksperten: Kirikaze
Dato: Torsdag d. 22/07-2021, 09:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Egypten - Spanien
Liga: OL i fodbold
Udfald: Selvmål i kampen - ja
Units: 5
Odds: 16.00
Chancevurdering: 10%
Spilbar ned til: 10.00
Betvalue: 160%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: TABT

Spanien kommer med et meget stærkt OL-hold og er da også blevet gjort til favoritter til at løbe med guldet. Der er ikke mindre end seks spillere med fra Spaniens EM-trup. Holdet kan stille med mere eller mindre lutter etablerede La Liga-spillere (og andre af Europas største ligaer) på samtlige pladser.

Dette sat op imod Ægypten, som kommer med spillere næsten udelukkende fra den hjemlige liga. 

Det er første kamp, og der kan dermed være nerver og meget mere, som lige skal på plads, men jeg forventer at se et spansk hold, som sætter Egypten under massivt pres fra kampens begyndelse. Dette kan lede til kiksede clearinger fra egypterne.

Vi har lige set et EM, hvor der kom rekordmange selvmål. Det er naturligvis ikke givet, at tendensen vil fortsætte her, men det er slet ikke unormalt, at vi ser selvmål i kampe, hvor vi har en stor favorit mod et mindre hold. Det mindre hold bliver ofte presset i bund helt ned til de sidste meter af banen, og så skal der ikke meget andet til end et hårdt indlæg, der bliver clearet ind i målet, før vi har et selvmål. 

Jeg vil mene, at her er enorm værdi. I skrivende stund er det kun Onsidebetting, som også har odds ude på selvmål. De giver til sammenligning odds 7,00. Normalt ligger markedet i odds 8-13 stykker for et selvmål. Odds 16,00 i en kamp som denne er helt vanvittigt. 

Tippet 20/07-2021, 23:45
Opdateret 22/07-2021, 12:53