Eksperten: Kirikaze
Dato: Søndag d. 01/08-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: OB - FC København
Liga: Superliga
Udfald: Over 1,5 mål FCK-mål
Units: 10
Odds: 2.10
Chancevurdering: 50%
Spilbar ned til: 2.00
Betvalue: 105%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: VUNDET

OB har muligvis gang i noget godt med deres nye træner, og FCK er ikke helt til at blive kloge på for tiden. "Løverne" scorede dog senest hele fem mål ude mod Torpedo Zhodino, og dette uden at de overanstrengte sig. Ergo burde de have rigeligt med kræfter til at spille denne kamp. 

Hvad der var godt for både FCK og dette spil ved Zhodino-kampen er, at Jess Thorup fik gang i både William Bøving og Rasmus Højlund rent scoringsmæssigt. De to unge herrer scorede begge to gange, hvilket kan være startskuddet til flere mål. Det bør i hvert fald give Jess Thorup flere seriøse strenge at spille på rent offensivt. Og så må vi heller ikke glemme, at den målfarlige back Kevin Diks fik åbnet sin FCK-scoringskonto. 

Når man så lægger det sammen med, at den tidligere FCM-træner i forvejen råder over offensive kvalitetsspillere som Rasmus Falk, Kamil Wilczek, Mohamed Daray plus det løse, så begynder det så småt at ligne noget. "PC" bør dog stadig se sig om efter offensive forstærkninger, hvis de vil blande sig i mesterskabsræset, men på den korte bane ser det p.t. udmærket ud. 

Selvom FCK svinger lidt i præstationerne, og OB muligvis er ved at finde et godt spor under den nye træner, så kan jeg ikke komm under 50 procent for minimum to FCK-mål denne søndag. 

Tippet 01/08-2021, 00:33
Opdateret 01/08-2021, 23:11