Købsbetingelser


1. Generelt
Nærværende handelsvilkår gælder for personer der køber spilforslag via 1x2.dk
Ved køb af spil på 1x2.dk accepterer du de vilkår, der følger af nærværende bestemmelser.

2. Aldersgrænse
Du skal være 18 år eller derover for at foretage køb på 1x2.dk. 

3. Regler for PRO adgang
Det er ikke tilladt at dele PRO adgang, uanset købsform. Din adgang er personlig og, det er derfor forbudt at dele den med andre. Et brud på denne regel kan medføre permanent udelukkelse fra 1x2.dk.
Det er heller ikke tilladt at dele PRO spil fra 1x2.dk offentligt.

4. Betaling
Betaling sker med betalingskort eller mobilepay via Bambora. Alle priser på siden er inklusiv moms og beløbet trækkes efter købet er gået igennem.

5. Aftalens indgåelse
Når du køber PRO spil hos 1x2.dk, indgår du aftale med wTrade ApS, CVR-nr. 33150067, Nordre Strandvej 143A, 8240 Risskov, e-mail: mail@tipperen.dk
Når du har foretaget et køb, får du adgang til PRO spilforslagene med det samme i den periode du har købt. På din profilside kan du til enhver tid se hvor mange dage du har igen, og du kan tilkøbe ekstra dages adgang løbende.

6. Ændring af vilkår
1x2.dk forbeholder sig retten til at lave prisændringer uden varsel. Priserne vil kun gælde for køb af ny adgang – og altså ikke påvirke dine tidligere køb. Ændringerne vil ikke blive varslet, udover på 1x2.dk

7. Fortrydelsesret

For køb af PRO SPIL accepterer du udtrykkeligt, at levering af informationen og adgangen til den digitale udgivelse påbegyndes straks efter indgåelse af købet, og du anerkender og samtykker i, at du dermed mister din fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftalelovens regler. Køb af informationen på en digital udgivelse er dermed ikke omfattet af fortrydelsesretten.

På forbrug.dk kan du læse mere om fortrydelsesretten, jf. forbrugeraftalelovens §§ 18 og 19.

8. Reklamationsret

Der ydes ingen form for reklamationsret på den digitale udgivelse du køber adgang til. 

9. Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser eller registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

10.  Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/bruger til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadressen, kreditkortoplysninger eller personlig data til tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.